Jiří Langmajer-RAR BG
Image of Jiří Langmajer

Jiří Langmajer

Sorry, couldn't find any biography for Jiří Langmajer. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jun 3, 1966 In Plzeň, Československo
Movie/TV Credits:
62
First Appeared:
In the movie Dva t. č. v zel. hl. dvě veselé nekuř. 1985-01-01
Latest Project:
Series Národní házená 2022-03-25
Known For
Poster of Dukla 61
Poster of Line
Poster of Dracula
Filmography
Series Národní házená Miroslav 'Síra' Sirný 2022-03-25
Series Špunti na cestě Igor 2022-01-07
Movie Večírek Jiří Hrda 2021-08-19
Movie Bet on Friendship klient 2021-07-29
Movie Mothers 2021-06-24
Series The Prague Mysteries Rudolf Havlík 2021-01-31
Movie Sweethearts Zdeněk 2020-09-24
Series sKORO NA mizině Jiří 2020-04-22
Movie Ach, ta láska nebeská… 2020-03-14
Movie Chlap na střídačku 2020-02-13
Series Hrobári Petr Dvořák 2019-10-05
Movie National Street Roman 2019-09-26
Movie Přes prsty Jíra 2019-08-29
Movie What Men Want Karel Král 2018-09-20
Series Dukla 61 Kotas 2018-05-27
Series Četníci z Luhačovic Arnošt Sova 2017-01-06
Movie Špunti na vodě Igor 2017-04-13
Series Line Luboš Hrouzek 2017-06-21
Movie Nejlepší přítel Befele 2017-12-24
Movie Stuck with a Perfect Woman Pavel 2016-10-13
Movie Sezn@mka 2016-07-28
Series Labyrinth Michal Remeš 2015-08-31
Series The Invisibles Ivan Laušman 2014-09-05
Movie Všiváci Mikuláš Rohan 2014-06-19
Movie Ženy, které nenávidí muže David Vlk 2013-02-03
Movie The Holy Quaternity Vitek 2012-08-23
Movie Líbáš jako ďábel 2012-05-17
Movie Edgemen Lulu 2011-12-01
Movie Doktor od jezera hrochů MUDr. Karel Pištělák - rodinný přítel 2010-02-25
Series Nesmrteľní 2010-01-01
Movie Dracula 2009-11-02
Movie At Your Own Risk Saša 2008-01-23
Movie Devatenáct klavírů Maurin 2008-12-21
Series Kriminálka Anděl 2008-09-01
Movie Tajemství 2007-01-06
Movie Rules of Lies Milan 2006-11-29
Movie Lovers & Murderers Borek Trojan 2004-12-09
Movie In nomine patris 2004-11-14
Movie Snowboarders Milan/Lodge Landlord 2004-11-04
Movie Post Coitum Zikmund 2004-05-19
Movie P.F. 77 2003-11-16
Movie King Lear Edgar 2003-05-27
Series Love Lost 2002-02-25
Movie Zázračné meče Meron, mladý hrabě 2002-02-17
Movie Ani svatí, ani andělé 2001-01-01
Movie Tomáš and the Falcon King Iver 2000-03-02
Movie The Idiot Returns Emil 1999-02-25
Movie Pták Ohnivák Prince Wolf 1997-02-27
Series Zdivočelá země Unknown 1997-01-01
Movie How to Deserve a Princess Nejchytřejší 1995-02-02
Movie Světýlka z blat Martin 1992-01-01
Movie Pohádka o touze 1991-12-25
Movie Dívčí válka vladyka Bivoj s kancem Ervínem 1991-10-12
Movie Nemocný bílý slon 1990-03-01
Movie Nothing Really Happened Honza 1989-01-19
Movie Kamarád do deště 1988-08-01
Movie Why? Jirka 1987-10-01
Movie Landscape with Furniture Bursík 1987-03-01
Movie Copak je to za vojáka... svobodník Milan Kouba 1987-01-01
Movie Poslední leč Alfonse Karáska 1987-01-01
Series Třetí patro Jakub Sláma 1986-10-03
Movie Dva t. č. v zel. hl. dvě veselé nekuř. Ondra 1985-01-01