Anna Polívková-RAR BG
Image of Anna Polívková

Anna Polívková

Dcera herce Bolka Polívky a herečky Evelyny Steimarové. Patří k talentům mladé generace. Po studiu pražské státní konzervatoři navštěvovala katedru nonverbálního divadla při HAMU. V roce 1999 odcestovala studovat do Paříže na Mezinárodní školu pohybového divadla. Svou první větší roli dostala ve filmu Juliuse Ševčíka RESTART. O rok pozdějí zazáříla v jedné z hlavních roli filmu ÚČASTNÍCI ZÁJEZDU, ve kterém ztvárnila postavu Jolany. Nyní ji můžeme vidět na obrazovkach tv v seriálu ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ.


Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Mar 24, 1979 In Praha, Československo
Movie/TV Credits:
25
First Appeared:
In the movie The Idiot Returns 1999-02-25
Latest Project:
Movie We're Going to Team Building 2023-12-28
Known For
Poster of Deep in Moss
Poster of Špunti na vodě
Poster of Fairy Tales for Emma
Poster of The Idiot Returns
Filmography
Movie We're Going to Team Building Jitka 2023-12-28
Movie The Greatest Gift Oseň 2022-12-01
Movie Blended Katka 2022-08-04
Movie Somewhere Over the Chemtrails Jana 2022-06-16
Series Špunti na cestě Alice 2022-01-07
Movie Mothers Instructor 2021-06-24
Series Einstein – Případy nesnesitelného génia Lenka Vrabcová 2020-10-04
Movie The Case of the Dead Deadman uklízečka 2020-01-16
Movie Ženská na vrcholu Helena 2019-11-07
Movie Poslední aristokratka 2019-10-24
Movie Deep in Moss (vypravěč) 2018-02-14
Movie Two Brides and One Wedding Marie 2018-04-26
Movie What Men Want Karla 2018-09-20
Movie Špindl Katka 2017-12-21
Movie Špunti na vodě Alice 2017-04-13
Movie Fairy Tales for Emma Klára 2016-11-03
Movie The Spooks Učitelka Pávková 2016-08-18
Series Head Over Heels Ema 2014-11-02
Movie The Inheritance or You Shouldn't Say That Anna, Bohušova dcera 2014-02-06
Movie The Blue Tiger TV redaktorka 2012-02-23
Movie Sheikh 2010-01-31
Movie Holiday Makers Jolana 2006-04-20
Movie Through This Night Dora Nemcová 2005-06-30
Movie Restart 2005-01-10
Movie The Idiot Returns Girl #1 1999-02-25