Radoslav Brzobohatý-RAR BG
Image of Radoslav Brzobohatý

Radoslav Brzobohatý

Sorry, couldn't find any biography for Radoslav Brzobohatý. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Sep 13, 1932 In Vrútky, Czechoslovakia [now Slovakia]
Movie/TV Credits:
86
First Appeared:
In the movie Mstitel 1960-04-08
Latest Project:
Movie Month's Rulers 2013-10-15
Known For
Poster of The Giraffe in the Window
Poster of Lady on the Tracks
Filmography
Movie Month's Rulers Prosinec 2013-10-15
Movie Oldies but Goldies Ota 2012-04-12
Movie Bastardi 2 dr. Hána 2011-10-27
Movie Legenda o lietajúcom Cypriánovi Prior 2010-07-29
Movie Sněženky a machři po 25 letech profesor Karda 2008-12-18
Movie BrainStorm Abrahám 2008-03-23
Series Obchod so šťastím 2008-01-01
Movie Golden Eels Rozvědčík 2007-02-08
Movie Searching for Ester Himself 2005-04-12
Series Ulice Václav Král 2005-09-05
Movie Černá karta 2005-09-25
Movie Prsten krále řeky 2004-12-26
Movie Zostane to medzi nami 2003-10-09
Series Love Lost 2002-02-25
Movie Devilish Luck 2 sedlák 2001-02-01
Movie O princezně z Rimini 1999-12-19
Movie Return to Paradise Lost Frantisek 1999-05-27
Movie Devilish Luck sedlák 1999-03-04
Movie Konto separato 1997-01-15
Movie V erbu lvice Miruš 1995-04-11
Movie The Seven Ravens otec 1993-01-01
Series Náhrdelník 1993-04-14
Series Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek 1993-12-24
Movie Wolfgang A. Mozart 1991-12-01
Series Dlouhá míle trenér Brázda 1991-01-01
Movie Šťastlivec Sulla 1991-01-01
Series Druhý dech 1989-10-01
Movie The Damned House of Hajn Otec 1989-09-01
Movie Putování po Blažených ostrovech 1989-03-23
Series Cirkus Humberto Bernhard Berwitz 1988-12-04
Movie The World Knows Nothing Pavláčka 1988-09-01
Movie Stařeček vavříny vídeňské slávy ověnčený aneb Zpronevěra 1988-01-01
Movie Dva na koni, jeden na oslu Hřbet 1987-02-01
Movie Španělská paradentóza 1987-01-01
Series Synové a dcery Jakuba skláře 1986-02-09
Movie Fair Play Hradecky 1986-01-01
Series Elizabeth's Court Mathias Fabici 1986-01-01
Movie End of the Lonely Farm Berhof 1985-01-03
Movie Angel in a Devil's Body 1984-02-01
Movie Rubikova kostka kapitán Vízek 1984-01-01
Movie Schůzka se stíny 1983-09-01
Movie Snowdrops and Aces profesor Karda 1983-03-01
Movie Spor herečky Kvapilové Eduard Vojan 1982-01-01
Series Dynastie Nováků 1982-10-23
Movie Night Riders Halva 1981-06-26
Movie Hra o královnu 1981-03-13
Movie Dark Sun Prokop 1980-09-19
Movie Blue Planet Mastník 1980-01-25
Movie Postavení mimo hru Jindřich Vacula (voice) 1979-12-28
Movie The Divine Emma Viktor (voice) 1979-12-21
Movie Prince and the Evening Star čaroděj Mrakomor 1979-10-19
Movie Oddechový čas 1978-04-14
Movie O moravské zemi 1978-02-24
Movie Jak zničit vlastní mužstvo 1977-09-15
Movie Běž, ať ti neuteče 1977-04-22
Movie Na konci světa Lt. Koudelka (voice) 1975-12-26
Movie Deň, ktorý neumrie Obersturmführer SS Ritter 1974-08-23
Series Jane Eyre 1973-04-20
Movie Oasis porucík Jan Navara 1972-08-01
Movie Kat nepočká 1972-03-15
Movie Vím, že jsi vrah... Dr. Simon 1972-01-21
Series F. L. Věk František Ladislav Věk 1971-09-12
Movie Burglar and Umbrella Pěnička 1971-04-09
Movie The Ear Ludvik 1970-01-01
Movie I Killed Einstein, Gentlemen Robert 1970-02-27
Movie A Killer on the Tracks Lenk 1970-08-14
Movie All My Good Countrymen František 1969-07-04
Movie Maratón 1968-12-31
Movie The Giraffe in the Window zloděj Švarc 1968-11-22
Movie Úřad Julius Staževský 1968-01-03
Movie Lucerna 1967-12-24
Movie Dům ztracených duší Kolář 1967-10-20
Movie The Murderer Hides His Face nadporučík SNB Varga 1966-10-28
Movie Lady on the Tracks Václav 1966-09-30
Movie Nobody Will Laugh Painter Horal 1966-02-04
Movie A Star Named Wormwood Vodička 1965-02-26
Movie Svatba s podmínkou 1965-12-03
Movie Seven Days in a Week 1965-03-25
Movie Assassination 1st Lt. Král 1965-08-20
Movie A Leap In The Dark 1964-08-28
Movie Fear nadporučík SNB Varga 1964-04-03
Movie The Golden Fern Matěj 1963-08-29
Movie The King of Kings Mate #1 1963-07-12
Movie Kohout plaší smrt 1962-05-18
Movie Bílá spona driver Jan Nekola 1961-06-16
Movie Mstitel 1960-04-08