Jaroslava Obermaierová-RAR BG
Image of Jaroslava Obermaierová

Jaroslava Obermaierová

Sorry, couldn't find any biography for Jaroslava Obermaierová. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Apr 10, 1946 In Prague, Czechoslovakia [now Czech Republic]
Movie/TV Credits:
80
First Appeared:
In the movie Seven Days in a Week 1965-03-25
Latest Project:
Movie Bastardi: Reparát 2023-03-16
Known For
Poster of Vůně vanilky
Poster of Synové a dcery Jakuba skláře
Poster of Rumburak
Poster of Robinson Girl
Filmography
Movie Bastardi: Reparát uklízečka 2023-03-16
Movie Stáří není pro sraby Kňourová 2021-11-12
Movie Ach, ta láska nebeská… 2020-03-14
Series Čechovi paní Johnová 2019-10-28
Series Anča a Pepík 2017-03-12
Movie Sezn@mka 2016-07-28
Movie The Musical, or The Way to Happiness Shopkeeper 2016-01-14
Movie Bastardi III uklízečka Míla 2012-09-20
Movie Stín smrtihlava Medunová 2012-07-23
Movie Oldies but Goldies 2012-04-12
Movie Bastardi 2 uklízečka Míla 2011-10-27
Movie Bastardi uklízečka Míla 2010-10-28
Movie Svatba na bitevním poli Hrůzová 2008-01-10
Movie Crash Road babička 2007-11-22
Movie Slečna Guru 2006-04-16
Series Náves Mráčková 2006-02-15
Series Ulice Vilma Nyklová-Stárková 2005-09-05
Movie Všichni musí zemřít sousedka 2005-02-20
Movie Křesadlo 2004-12-25
Movie Kameňák 2 Bordelmamá 2004-01-22
Movie Brouk v hlavě 2003-01-05
Movie Cesta byla suchá, místy mokrá 2003-01-24
Movie Kameňák Bordelmamá 2003-01-23
Movie Vyvraždění rodiny Greenů 2002-09-22
Movie Waterloo po česku 2002-09-12
Movie Vůně vanilky 2002-05-05
Movie Zázračné meče chůva 2002-02-17
Movie Zatracení paní Lovická 2002-02-07
Series Šípková Růženka 2001-09-10
Movie Zvonící meče chůva 2001-01-01
Movie Zkřížené meče chůva 1998-01-01
Movie Queen of the Lake Kuchařka 1998-02-26
Movie Hejkalka 1998-09-05
Movie Ptačí král 1997-12-14
Series Přítelkyně z domu smutku bachařka 1992-01-01
Movie Discopríbeh 2 Jitčina matka 1991-11-07
Movie Přes padací mosty 1991-01-01
Series Druhý dech 1989-10-01
Movie Vážení přátelé, ano Spišáková 1989-09-30
Series A Prague Underworld 1988-04-02
Series Synové a dcery Jakuba skláře 1986-02-09
Movie The Great Movie Robbery 1986-01-01
Movie Rumburak učitelka Roupová 1984-12-24
Series We All Are Required to Attend School Emilie Hrdinová 1984-04-22
Movie Všichni musí být v pyžamu Miluška, bývalá Řehořova manželka 1984-01-01
Movie Predčasné leto 1983-06-01
Movie Čertovy kameny 1983-04-02
Movie Každému jeho nebe Xena Longenová 1982-05-07
Movie Hlas krve 1980-11-22
Movie Silnější než strach 1979-01-19
Movie Death of Hitch-Hikers Charvát's Landlady 1979-10-05
Movie Tvář za sklem 1979-11-23
Movie The Lawyer Gitka 1978-03-17
Movie A Nice Plate of Spinach Vilma, Zemánkova snoubenka 1977-09-09
Movie Smoke on the Potato Fields Vlachová 1977-04-15
Movie Marecek, Pass Me the Pen! 1976-10-08
Movie Odysseus and the Stars Mother 1976-09-03
Movie Ohnivý máj 1975-09-20
Movie Pasáček Jirka 1975-01-01
Movie Jako malé děti 1974-01-01
Movie Josefina 1974-03-14
Movie Jakou barvu má láska Ing. Milena Sulcová 1974-01-04
Movie Robinson Girl Tonička 1974-12-27
Movie Kronika žhavého léta 1973-08-31
Movie The Girl on the Broomstick ošetřovatelka 1972-09-08
Movie Vím, že jsi vrah... Martinová 1972-01-21
Movie Granny Kristla 1971-10-08
Movie Radúz a Mahulena Ziva 1971-05-14
Movie Witchhammer Líza 1970-01-23
Movie Obr z Černé skály 1970-04-19
Movie Rekviem za rytierov 1970-05-29
Movie Vražedný týden 1970-12-26
Movie Žalář nejtemnější 1969-11-03
Movie The Joke Marketa 1969-02-28
Movie „Rakev ve snu viděti...“ 1968-07-26
Movie Klec pro dva 1968-03-06
Movie Dita Saxová Liza 1968-02-23
Movie Lucerna 1967-12-24
Movie Happy End Jůlie 1967-09-01
Movie Seven Days in a Week 1965-03-25