Oldřich Navrátil-RAR BG
Image of Oldřich Navrátil

Oldřich Navrátil

Sorry, couldn't find any biography for Oldřich Navrátil. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Oct 21, 1952
Movie/TV Credits:
50
First Appeared:
In the movie Zlatá panna 1980-12-24
Latest Project:
Series Pouť 2018-10-14
Known For
Poster of Zázračný nos
Poster of Romeo, Julie a tma
Poster of Panelstory or Birth of a Community
Poster of Zlatá panna
Filmography
Series Pouť Jirka Dressler 2018-10-14
Movie What Men Want František 2018-09-20
Movie Two Brides and One Wedding 2018-04-26
Movie My Uncle Archimedes pan Bureš 2018-01-14
Movie Pure Devilry Sedlák 2018-01-04
Movie Špindl Ctirad 2017-12-21
Movie Zázračný nos 2016-12-24
Series Na vodě kapitán Josef 2016-02-07
Movie Rumbling Gustav Sindl 2015-01-01
Movie Osmy 2014-12-14
Series The Czech Century 2013-10-27
Movie Oldies but Goldies 2012-04-12
Movie Lucky Loser sedlák 2012-12-25
Movie Doktor od jezera hrochů Julius Dobešek - otec 2010-02-25
Movie Škola princů Král Marek 2010-01-18
Movie Dum U Zlateho usvitu Ředitel 2009-12-25
Movie Láska rohatá forman 2009-12-24
Series První krok Pavel Fajgl 2009-09-21
Movie BrainStorm 2008-03-23
Movie Rafters Bořek 2006-03-09
Movie Angel správce 2005-11-03
Movie The City of the Sun Karel 2005-04-19
Series Místo nahoře 2004-04-05
Movie Bride with big legs uherský král 2002-12-25
Movie Waterloo po česku 2002-09-12
Movie Romeo, Julie a tma 1998-05-06
Movie Rivers of Babylon fiškál 1998-04-23
Movie Ruffiano and Sweeteeth muezzin 1997-09-11
Movie An Ambiguous Report About the End of the World soldier Josef 1997-02-13
Movie Byl jednou jeden polda II – Major Maisner opět zasahuje! učitel těsnopisu 1997-01-30
Movie Byl jednou jeden polda učitel těsnopisu 1995-02-02
Series Bylo nás pět otec Vendelín Bajza 1995-01-09
Movie Helimadoe 1993-04-08
Movie Nahota na prodej šéfredaktor 1993-01-28
Series Přítelkyně z domu smutku obhájce 1992-01-01
Movie Dívčí válka Přemysl, kníže český 1991-10-12
Movie Nemocný bílý slon 1990-03-01
Movie Nedosněné sny 1989-01-01
Series Advokát ex offo Čivík 1988-01-01
Movie Silent Joy 1986-10-01
Movie An Accident 1986-09-01
Movie Incomplete Eclipse PhDr. Mos 1983-03-01
Movie Náledí 1982-12-31
Movie How the World Is Losing Poets Emil Nádeníček 1982-11-12
Series Konec dětských lásek 1982-03-10
Movie Panelstory or Birth of a Community Franta 1981-12-25
Movie Holiday for a Dog Plavec 1981-07-10
Movie The Krakonos and the Skiers Krajánek 1981-01-23
Movie Bičianka z doliny 1981-01-01
Movie Zlatá panna 1980-12-24