Топ нови филми за 2017 година

В тази статия сме подбрали най-добрите и очаквани филмови продукции за 2017 г., които предстои да гледате на големия екран.

Трансформърс: Последният рицар

трансформърс 5
Петата част от поредицата за автоботите, предпазващи Земята, ни гарантира също толкова грандиозно зрелище и невероятни ефекти, както във всяка една от частите на филма досега.

Карибски пирати: Мъртвите не разказват приказки

карибски пирати мъртвите не разказват приказки

Изоставен от късмета си, капитан Джак Спароу е изправен пред опасността да посрещне смъртта си от страховитите призрачни пирати, водени от капитан Салазар, които са избягали от Дяволския триъгълник, решени да убият всеки пират в океана. Единственото спасение е в тризъбеца на Посейдон, който дава на притежателя си власт над океаните.

Подземен свят: Кървави войни

подземен свят 5

Петата част от поредицата е фокусирана върху ново поколение от вампири и върколаци, които са в капана на безкрайна битка между свръхестествените раси.

Лигата на справедливостта

лигата на справедливостта

Изпълнен с възвърната си вяра в човечността и вдъхновен от акта на себеотрицание на Супермен, Брус Уейн се обръща за помощ към новия си съюзник Даяна Принс, за да се изправи срещу още по-голям враг. Във филма Батман и Жената чудо трябва бързо да сформират екип от свръх-хора, с които да преборят новата заплаха за планетата.

Петък 13-ти: Кървав лагер

петък 13-ти

В новия филм „Петък 13-ти“ отново ще бъде поставен въпроса, който вълнува почитателите на филмите на ужаси от десетилетия: Защо не може да бъде убит Джейсън Ворхис?

Бързи и яростни 8

бързи и яростни 8

Въпреки смъртта на изпълнителя на главната роля във филма, Пол Уокър, приходите от филма са огромни и продуцентите ще зарадват почитателите на бързите коли с ново продължение на филма, което предстои да видим през следващата година.

Върколакът 3

върколакът 3

Новият филм от поредицата за Лоугън / Върколака, игран от Хю Джакман, проследява приключенията на мутанта с невероятни способности за регенерация и скелет от адамантии, които го правят неунищожим.

Красавицата и звяра

красавицата и звярът

Филмът е нова адаптация на приказката за красивата млада жена, която е пленена в двореца на звяр. Въпреки страховете си, тя се сприятелява с прислугата в двореца и се научава да вижда отвъд страховитата външност на звяра, за да осъзнае, че в нея живеят доброто сърце и чистата душа на истински принц.

Спайдърмен: Завръщане у дома

спайдър мен завръщане у дома

Младият Питър Паркър, който „дебютира в студиото на Марвъл“ във филма Капитан Америка: Гражданска война, започва да движи новооткритата си идентичност на мятащ паяжини супергерой в Спайдър мен: Завръщане у дома

Пазителите на галактиката 2

пазителите на галактиката

Въпреки критиката и ниските очаквания относно първия филм за пазителите, той постигна голям успех и е рекордьор на Марвъл с приходите си от 770 млн долара. Новият филм за пазителите на галактиката продължава приключенията на екипа, като сега те трябва да разкрият мистерията около истинския произход на Питър Куил.

Пришълецът: Заветът

пришълецът пакт

Ридли Скот се завръща във вселената на Пришълеца, която създаде, с новия филм от поредицата „Пришълецът: Пакт“ – втората част от трилогията, започнала с Прометей. Изпратен на път за отдалечена планета на другия край на галактиката, екипажът на колониален кораб открива нещо, което смята за неизследван рай, но всъщност се оказва тъмен и опасен свят, чиито единствен обитател е „изкуствения“ Дейвид (Майкъл Фасбендър), оцелял от злополучната експедиция на Прометей.

Войната за планетата на маймуните

войната на планетата на маймуните 3

Новият филм от поредицата за свръхинтелигентните маймуни продължава историята на Цезар. Историята на филма е пазена в тайна, но все пак е известно, че Уди Харелсън ще играе роля на персонаж, наречен Полковника.

Жената чудо

жената чудо

Израснала на митичен остров и тренирана от амазонски войни, млада жена на име Даяна изпълнява съдбата, дарена ѝ от боговете. Когато домът и светът са застрашени, тя трябва да отпътува за външния свят за първи път. По пътя си тя ще направи първите стъпки към това да се превърне Жената чудо.

Междузвездни войни: Епизод VIII

междузвездни войни епизод 8

Премиерата на новия филм от поредицата, планирана за 26 май 2017 г, сега ще бъде направена на 15 декември 2017 г. Филмът преследва невероятния успех на Междузвездни войни: Силата се пробужда, който счупи множество рекорди и е трети в света по приходи със своите 1,887 млрд. долара.

Z-та световна война 2

z-та световна война

Филмът е базиран на романа на Макс Брукс от 2006 г. и е замислен като поредица от три части. В тази част ще видим бившия следовател от Обединените нации Гери Лейн (Брад Пит), който продължава да помага в борбата срещу зомбитата.

Още новини за филми

коментари